Een Hollands plaatje: Tulpen fotografie hond

Tulpen fotografie hond

De ingrediënten van tulpen hond en fotografie vind ik een prachtige mis en ieder jaar ben ik weer verwonder. Ik heb de mazzel dat ik omgeven word door tulpenvelden. In alle kleuren, paars, roze, rood, oranje, wit en geel, met diverse schakeringen. De velden zijn op zijn mooist vlak voor de zon ondergaat. Het zachte warme licht wat er dan op schijnt, maakt een bijna een sprookje.

Ik word er heel blij van en Keet gelukkig ook. Die kan heel stil zitten en wacht rustig af, wat de sfeer alleen maar mooier maakt.

Binnen 2 weken is het weer klaar en het doet altijd weer een beetje pijn als de mooie bloemen weer gekopt worden.

Om het Hollandse plaatje en het sfeertje wat langer vast te houden heb ik een filmpje met muziek gemaakt, gewoon met mijn telefoon, maar wat de sfeer goed weergeeft.

Tot volgend jaar weer mooie tulpen.

Marielle Vlaar Fotografie ©