Marielle Vlaar Fotografie ©
Kinderfotografie, portret en familiefotografie

Werkwijze

Shoot op locatie

Bij kinderfotografie, portretfotografie en familiefotografie, waaronder ook loveshoots en zwangerschapsfotografie vallen, is het spelen met het licht voor mij één van de meest inspirerende facetten van het fotograferen.

Het natuurlijk licht is hier voor mij het uitgangspunt en ik fotografeer dan ook graag in de vroege uurtjes of op het einde van de dag, waar het licht een gouden warme gloed aanneemt. Hierdoor krijg je mooie warme tinten en een dromerige uitstraling.

20151031-_MG_7701

Ik vind het belangrijk dat degene die gefotografeerd wordt zich op zijn of haar gemak voelt, zodat de schoonheid en puurheid van het kind of de volwassene het mooiste tot zijn recht komt. Ik neem hier dan ook de tijd voor en de duur van een shoot zal dan ook variëren.
De locatiekeuze gebeurt altijd in overleg en is mede afhankelijk van wat iemand wil en wat er mogelijk is. Daarom worden vooraf altijd de wensen en mogelijkheden met elkaar besproken en geef ik ook kledingadvies en kan ik (afhankelijk van de wens van het model) accessoires meenemen om het plaatje om te zetten in een verhaal. Daarnaast heb ik in de loop der jaren ook diverse kledingstukken verzameld en ook daar kan gebruik gemaakt van worden.

De fotoshoot omvat meer dan het maken van foto’s. Het wordt door klanten vaak omschreven als een bijzondere belevenis, in het begin soms spannend, maar ook met heel veel lol en plezier.

Na de shoot ga ik de foto’s bewerken. Dit kost meer tijd dan klanten zich vaak realiseren. Ik ben minimaal een half uur bezig met een foto om de foto net dat stukje extra te geven. Als fotograaf kies ik zelf of de foto in kleur of Zwart Wit beter tot zijn recht komt.

Binnen 3 weken krijg je de foto’s te zien middels een beveiligde link. Van hieruit kan een keuze gemaakt worden welke foto’s je wil hebben en eventueel wil bijbestellen.

Studiofotografie

Naast het fotograferen op locatie beschik ik over een mooie studio. Hier kunnen mooie portret foto’s gemaakt worden en zijn we niet afhankelijk van het weer. Voordeel van de studio is ook dat het licht heel nauwkeurig gestuurd kan worden en de belichting heel sfeervol wordt. Ook bij studiofotografie zijn er props en kleding ter beschikking en behoort visagie ook tot de mogelijkheden tegen een meerprijs.

Na iedere foto shoot zal ik hier iets over plaatsen op mijn website. Wil je dit liever niet geef dit dan van te voren aan.

Marielle Vlaar Fotografie heeft het recht om foto’s die tijdens de shoot gemaakt zijn te gebruiken voor eigen promotie , op website, facebook of inzendingen voor fotowedstrijden

Wil je dit liever niet, geeft dit dan van te voren aan.

Bij het boeken van een shoot stemt u automatisch in met de  algemene voorwaarden