Kinderfotografie, portret en familiefotografie

Werkwijze

Bij kinderfotografie, portretfotografie en familiefotografie, waaronder ook loveshoots en zwangerschapsfotografie vallen, is het spelen met het licht voor mij één van de meest inspirerende facetten van het fotograferen.

Het natuurlijk licht is hier voor mij het uitgangspunt en ik fotografeer dan ook graag in de vroege uurtjes of op het einde van de dag, waar het licht een gouden warme gloed aanneemt. Hierdoor krijg je mooie warme tinten en een dromerige uitstraling.

Ik vind het belangrijk dat degene die gefotografeerd wordt zich op zijn of haar gemak voelt, zodat de schoonheid en puurheid van het kind of de volwassene het mooiste tot zijn recht komt. Ik neem hier dan ook de tijd voor en de duur van een shoot zal dan ook variëren.

De locatiekeuze gebeurt altijd in overleg en is mede afhankelijk van wat iemand wil en wat er mogelijk is. Daarom worden vooraf altijd de wensen en mogelijkheden met elkaar besproken en geef ik ook kledingadvies

De fotoshoot omvat meer dan het maken van foto’s. Het wordt door klanten vaak omschreven als een bijzondere belevenis, in het begin soms spannend, maar ook met heel veel lol en plezier.

Na de shoot maak ik een selectie en kun je deze foto’s rustig bekijken in een persoonlijke beveiligde galerij. Van hieruit kan een keuze gemaakt worden welke foto’s je wil hebben en eventueel wil bijbestellen.

De door jou gekozen foto’s ga ik ontwikkelen en bewerken en het streven is dat je de foto’s binnen 4 weken digitaal ontvangt

Studiofotografie

Naast het fotograferen op locatie beschik ik over een mooie kleine studio. Hier kunnen mooie portret foto’s gemaakt worden en zijn we niet afhankelijk van het weer. Voordeel van de studio is ook dat het licht heel nauwkeurig gestuurd kan worden en de belichting heel sfeervol wordt.

In de studio kunnen ook mooie Fineart portretten gemaakt worden. Dit zijn schilderachtige foto’s. We gaan in overleg over de kleding en accesoires en behoort visagie en haarsyling ook tot de mogelijkheden tegen een meerprijs. Ik werk samen met Dymph Mosch van Salon Dymph.

Na de shoot ga ik de foto’s verder bewerken om de schilderachtige sfeer nog meer te benadrukken.

Bij het boeken van een shoot stemt u automatisch in met de  algemene voorwaarden 

Tarieven

Prachtige foto’s!

Geïnteresseerd? Boek een shoot!

Heb je nog meer vragen of wil je een shoot boeken neem dan gerust, vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie

Boek een shoot
Marielle Vlaar Fotografie ©