Marielle Vlaar Fotografie ©
Hondenfotografie

Werkwijze

Vooraf

Bij het boeken van een fotoshoot hoor ik graag informatie over jouw hond. Ik stuur je per mail hier een aantal vragen over.

Van mij ontvang je meer info over hoe een shoot in zijn werk gaat en hoe je je het beste kunt voorbereiden, zodat jouw hond zich zo ontspannen mogelijk kan voelen en op zijn gemak is.

Op locatie gaan we op zoek naar het mooie licht met verschillende achtergronden. Dit kunnen zowel  mooie portretten zijn of spetterende actiefoto’s.

Studio

Bij een shoot in de studio kun je kiezen voor mooie portretten waarbij alle aandacht naar de hond gaat en kunnen we vooraf overleggen welke kleur achtergrond je wilt hebben.

Daarnaast is het mogelijk een Fineart shoot te boeken waarin ik in overleg met jou, gebruik maak van accessoires. Je kunt hierbij denken aan een jachtsetting, een stoel, bank, bloemen, een sjaal, etc) . Dit zijn “verhalende” foto’s en worden zo nabewerkt om nog meer een “schilderachtig” effect te krijgen.

Als de shoot klaar is , ga ik de foto’s selecteren  en deze selectie ga ik ontwikkelen en bewerken . Na 3 tot 4 weken zijn de foto’s klaar en kun je de foto’s te zien middels een beveiligde link in de galerij op mijn website. Van hieruit kan een keuze gemaakt worden welke foto’s je wilt hebben en eventueel wilt bijbestellen. De digitale foto’s worden dan via we transfer naar je toegestuurd.

*Houdt rekening met een wachttijd van gemiddeld 2 tot 3 maanden voordat de shoot plaats kan vinden. Mocht je hond ziek of heel oud zijn, of het gaat om pups, laat me dit dan weten. Ik probeer dan altijd om de shoot op korte termijn te laten plaats vinden

Bij het boeken van een shoot stemt u automatisch in met de  algemene voorwaarden