Marielle Vlaar Fotografie ©
Hondenfotografie

Werkwijze

Hondenfotografie is naast kinderfotografie en portretten mijn grote passie. Dieren zijn sowieso niet heel erg te sturen en hoe mooi is het dan om het karakter, de actie, de beweging of de spontaniteit in beeld te krijgen. Net als bij kinder- en familiefotografie maak ik bij dieren ook graag gebruik van het mooie natuurlijke licht, of dit nu een mooi portret is of een spetterende actiefoto in hun natuurlijke omgeving. Ik vind het belangrijk dat het dier zich op zijn gemak voelt en ontspannen is. Ik hoor vooraf dan ook graag wat de wensen zijn van de eigenaar en waar het dier zich prettig voelt.

Naast het fotograferen op locatie beschik ik over een mooie studio waarin het licht volledig gestuurd kan worden. Hier kunnen gave portret foto’s gemaakt worden en zijn we niet afhankelijk van het weer. Naast mooie basic foto’s waarbij alle aandacht naar de hond gaat, is het ook mogelijk een uitgebreide shoot te boeken waarin ik in overleg gebruik maak van props ( accecoires, zoals bloemen, een stoel, een sjaal) of een mooi “jachtsetting en wordt de nabewerking daar op afgestemd.

Na de shoot  ga ik de foto’s bewerken en krijg je binnen 3 weken de foto’s te zien middels een beveiligde link in de galerij op mijn website. Van hieruit kan een keuze gemaakt worden welke foto’s je wilt hebben en eventueel wilt bijbestellen. De digitale fotos worden dan via we transfer naar je toegestuurd.

Bij het boeken van een shoot stemt u automatisch in met de  algemene voorwaarden