Over mij

Marielle Vlaar, geboren en getogen in West Friesland en van jongs af aan een passie voor fotografie.

Over mij

Mijn naam is Marielle Vlaar, geboren en getogen in West Friesland en van jongs af aan een passie voor fotografie.

Ik woon samen met mijn man en 2 zwarte labradors in een klein dorpje in de Gemeente Schagen op nog geen 4 km van strand, bos en duinen, waar ik regelmatig te vinden ben.
Ik heb een pedagogische achtergrond en altijd op zoek naar de klik en aansluiting met het kind.

Omdat ik bijna mijn hele leven al honden heb gehad en hier ook altijd actief mee getraind heb, Zowel bij kinderen als bij honden probeer ik de puurheid en het karakter vast te leggen is het fotograferen van honden, naast kinderfotografie mijn specialisatie geworden.

Bij het fotograferen is het mooiste licht vangen en deze omzetten in een beeld  voor mij de grootste uitdaging. Op locatie fotografeer ik dan ook graag in de vroege uurtjes of op het einde van de dag, waar het licht een gouden warme gloed aanneemt. Hierdoor krijg je mooie zachte foto’s. Behalve licht speelt ook de locatie een belangrijke rol om het “perfecte” plaatje te pakken. Mooie herfsttinten, dreigende luchten en de weerkaatsing van het zand gebruik ik om het moment dat zo snel vervliegt en vergeten wordt, voor altijd vast te leggen. een dromerige uitstraling.

In de studio kan ik het licht volledig naar mijn hand zitten en maak ik schilderachtige portretten,  waarbij het zachte licht en warme kleuren met een donkere achtergrond kenmerkend zijn voor mijn manier van beelden  maken.
Voor mij is fotograferen ook het vertellen van een verhaal, het pakken van een emotie, een bijzondere uitdrukking op het gezicht. Hierbij zet ik graag mijn creativiteit in, zowel tijdens de fotoshoot als in de bewerking van de foto’s.

Deze fineart portretten gaan verder dan een foto en de meeste klanten kiezen dan ook voor een mooie luxe wanddecoratie

Ben je geïnteresseerd geworden, vraag dan vrijblijvend informatie op of volg me op Facebook.

Marielle Vlaar Fotografie ©