Hondenfotografie

Werkwijze

Als je geïnteresseerd bent in een shoot  kun je mij een mail sturen of bellen voor vrijblijvende  informatie. Ik stuur je dan algemene info over wat je kunt verwachten, waar je rekening mee moet houden en wat je wensen zijn.

A.d.hv. een vragen lijst probeer ik een beeld te krijgen van jouw huisdier, zodat ik mijn zo goed mogelijk kan voor bereiden en kan inschatten wat haalbaar is en kan ik in het geval van een fine art portret ook gaan nadenken over het creatieve beeld dat we kunnen maken.

Het welzijn van je viervoeter staat altijd voorop.

De fotosessie

De duur van een fotosessie is meestal tussen een uur en 1.5 uur, maar kan variëren .

Het natuurlijk licht is hier voor mij het uitgangspunt en ik fotografeer dan ook graag in de vroege uurtjes of op het einde van de dag, waar het licht een gouden warme gloed aanneemt. Hierdoor krijg je mooie warme tinten en een dromerige uitstraling.

Op locatie gaan we opzoek naar het mooie licht en kunnen we naast mooie portretten ook spetterende acties vastleggen.

In de studio kunnen we intense portretten maken, zoals voor de jachthonden een jachttafereel, maar ook andere verhalende settings maak ik graag samen in overleg met jou

Na de shoot maak ik een selectie en kun je deze fotos rustig bekijken in een persoonlijke beveiligde galerij. Van hieruit kan een keuze gemaakt worden welke foto’s je wil hebben en eventueel wil bijbestellen. De door jou gekozen fotos ga ik ontwikkelen en bewerken en het streven is dat je de foto’s binnen 4 weken digitaal ontvangt

Bij het boeken van een shoot stemt u automatisch in met de  algemene voorwaarden 

Tarieven Bestel jachtproef foto’s

Prachtige foto’s!

Geïnteresseerd? Boek een shoot!

Heb je nog meer vragen of wil je een shoot boeken neem dan gerust, vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie

Boek een shoot
hondenfotografie
Marielle Vlaar Fotografie ©