Marielle Vlaar Fotografie ©

Pomsky (husky-pomperiaan) Overijssel

22 januari 2019
Hondenportret, hondenfotograaf, Noordholland, fineart portret, mooie foto van je hond
Zwangerschapshoot in de duinen, Noordholland.
pomsky studiofotografie honden
Hondenshoot studio, Pomsky, Kruising Husky en pomeriaan. Hondenfotografie, hondenfotograaf

Pomsky (husky-pomeriaan) Overijssel

Een paar maanden terug kwam Pablo met zijn baasjes naar mijn studio, helemaal vanuit Overijssel.

Ik wist van te voren niet goed wat ik me moest voorstellen bij deze kruising (Husky-Pomeriaan). De blauwe ogen zijn duidelijk van de husky, het formaat meer richting de pomeriaan. Maar het karakter, ik denk van beide. Zo intelligent, zoveel energie, en zo leergierig. http://pomsky.be/?fbclid=IwAR07dYr-R5BWLB56ucF5lytPteohTzDp5GnnHAqUSukDso9AQ6sLybQJ2-c

Pablo deed het dan ook geweldig tijdens de fotoshoot en ik heb prachtige platen kunnen maken. Hij was zo gericht op de beloning dat hij alles wilde doen. Zo maakte hij het mij als fotograaf een stuk makkelijker, ook wel eens fijn toch.

–Mister Blue Eyes–Dit prachtige hondje kwam een paar maanden terug bij mij in de studio.Zijn naam is Pablo en is…

Geplaatst door Marielle Vlaar op Maandag 21 januari 2019