Paardencoaching fotografie (Alkmaar, Bergen)

paardencoaching, paardencoach, Burgerbrug, coach, coachpraktijk, Alkmaar, mariellevlaarfotografie, paarden, pony, paardenfotografie, paardenshoot

Paardencoaching fotografie (Alkmaar, Bergen)

Een tijdje terug mocht ik foto’s maken voor het bedrijf Equivisie, een coachpraktijk met hulp van paarden.

Ik word altijd heel blij als de klant enthousiast wordt van de foto’s en de drempel om gefotografeerd te worden lager wordt.

Hier de reactie van Anna:

Onlangs heb ik een fotoshoot gehad van Marielle Vlaar. Doelstelling was om mooie foto´s te laten maken van de paarden en mijzelf voor op mijn website, Facebook etc. Hoewel ik het erg leuk vind om foto´s te maken, vind ik het eerlijk gezegd helemaal niet leuk om zelf gefotografeerd te worden. Ik was dus best wel een beetje zenuwachtig. Maar dat bleek nergens voor nodig. Marielle weet een bijzonder prettige sfeer te creëren en de zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon. Die overigens erg mooi aan het schijnen was tijdens de shoot!”De eerste foto heb ik inmiddels ontvangen, zie hier het prachtige resultaat. De rest volgt spoedig!

Ik zou zeggen neem eens een kijkje bij Anna, want ze doet echt mooie dingen

http://equivisie.nl

Marielle Vlaar Fotografie ©