Labrador NLV artikel fotografie (Noord Holland)

Labrador NLV artikel fotografie (Noord Holland)

Onlangs mocht ik voor de Labrador NLV een artikel schrijven over honden fotografie.

Het fotograferen van honden is een vak apart. Je hebt te maken met modellen die niet altijd datgene doen wat je voor ogen hebt. Toch zijn verschillende punten die je een stap verder brengen in het fotograferen van honden. Het artikel dat ik geschreven hebt voor de Nederlandse Labrador Vereniging is het hoofdartikel geworden. Maar liefst 5 bladzijdes met mijn tekst en mijn fotos pronken in het blad. De redactie heeft het prachtig afgeleverd waardoor het een hele professionele uitstraling heeft gekregen.

Daarnaast is ook een foto van mij als cover gebruikt, deze knalt van het blad af. Zo trots, hier word je blij van als fotograaf.

Marielle Vlaar Fotografie ©