Kinderportret klassiek (Noordholland)

Kinderportret klassiek (Noordholland)

Vorige week weer een hele gave shoot gedaan met Indy en haar jongere broertje Lenny voor een mooi klassiek kinderportret in Noordholland, in mijn studio in Burgerbrug.

De moeder van de kinderen wilde iets anders, dan anders, meer een fineart portret, een klassiek kinderportret. We wisselden daarom ideeën uit over kleding en sfeer. Door van te voren een plaatje in mijn hoofd te hebben, en hier ook de belichting op aan te passen, komt het beeld naar voren, zoals het moet zijn.
Indy heeft talent en ontpopte zich als een echt model in de dop. Ze vond het heerlijk om verschillende kleding te mogen dragen en voor de camera te poseren. Dit maakt het voor mij als fotograaf natuurlijk een stuk makkelijker.Ze liet prachtige blikken zien, serieus en dromerig waar ik zo van hou. Hierdoor krijgt een klassiek kinderportret een hele andere emotie mee, ingetogen, een klassiek kinderportret, waar ik naar kan blijven kijken
Toen ik Indy aan het einde van de shoot vroeg wat zij nog heel graag zou willen dragen, kwam het antwoord snel: een Boa! Die had ze al gezien in mijn studio, tussen alle andere kleding en accessoires die daar zijn. Zo gezegd, zo gedaan.
Welk meisje wil dat nou niet en ze draagt het als een echte lady.
Super gedaan Indy.

Ook een shoot van je kinderen, maar dan net even anders.
Mail me of stuur me een pb voor meer info.

Kinderportret klassiek (Burgerbrug,Noordholland), studiofotografie,kinderfotografie

Marielle Vlaar Fotografie ©