Kind en hond op foto (Noordholland)

Kind en hond op foto (Noordholland)

Kind en hond samen op de foto bij mij in de studio (Noordholland).

Het was een bijzondere shoot. Ook bij deze shoot had ik van te voren het plaatje in mijn hoofd. ik wilde dat het kind (duuk) en de hond (Bink) samen een spel zouden doen aan tafel. De tafel had ik alleen nog niet en dat was een zoektocht op zich. Maar uiteindelijk een mooie tafel gevonden van oud Amerikaans grenen bij een van mijn favoriete zaken, Combitex http://www.com-anders.nl/, die ik nog vele keren voor diverse doeleinden hoop te kunnen gebruiken.

De volgende stap was een schaakspel, die heb ik zelf niet, maar een oud collega had er 1 dus ook die was geregeld.

En dan de modellen. Bink is een Poolse Herder. Dit ras zie je niet zoveel. waarom weet ik niet, want het is een prachtige intelligente hond die ingezet wordt als therapiehond voor kinderen met zijn baasje Inge Leek https://www.kids-n-dogs.nl/

Een hele mooie manier van hulp aan kinderen door een hond in te zetten.

De volgende stap was zorgen dat Bink “aan tafel ging zitten”. Dit deed hij fantastisch. En toen hij ook nog even zijn kop neerlag, wist ik dat ik het moment had! En Duuk die genoot om samen met zijn beste vriend zon leuke shoot te mogen doen.

kind en hond op foto, hondenfotografie, beste maatjes, kinderfotografie, kind met hond shoot, Noordholland, studiofotografie, storytelling

Marielle Vlaar Fotografie ©