Hondenfotograaf Newfoundlander (Noordholland)

Hondenfotograaf Newfoundlander (Noordholland)

Als hondenfotograaf krijg ik veel soorten honden in de studio. Groot, klein, pup of al op leeftijd, goed luisterend of wachtend op het moment.

Toen 2 prachtige Nefoundlanders in mijn studio kwamen was ik echt aangenaam verrast.

Wat een grote imposante honden en tegelijkertijd zo lief. De uitdaging was om ze op 1 plek te laten blijven en dat lukte. De prachtige vacht kwam zo mooi uit in het zachte licht wat ik gebruik. Natuurlijk hadden ze het warm door hun dikke vacht, ondanks dat ik mijn studio  niet verwarmd had. Een nadeel als honden warm zijn is dat ze gaan hijgen.

Hoe gaaf is het om dan toch een moment zonder tong te zien en dit vast te leggen. Baby de reu deed het super en het baasje was zo trots. Het is gelukt om zowel foto’s te maken van de mooie hoofden, maar ook van hun samen en samen met hun baasje. Wat ben ik toch bevoorrecht dat ik fotograaf mag zijn.

Weer genoten van de shoot en de honden

 

Marielle Vlaar Fotografie ©