Hondenfotograaf -Heidewachtels strand Petten

Hondenfotograaf Petten-Heidewachtels strand

 

Een fotoshoot op het strand met twee honden en het baasje tijdens zonsondergang. Als Hondenfotograaf kom ik veel op het strand in Petten.
Vorige maand mocht ik Elin samen met haar mooie Heidewachtels fotograferen op het strand hierbij ons in Petten.
Elin wil graag een eigen hondenschool starten. Naast een opleiding die ze heeft afgerond, is een mooie uitnodigende website een goede stap.
Elin wilde daarom mooie foto’s van zichzelf met de honden, die de band en de liefde voor honden zouden weergeven. We hebben daarom gekozen voor zowel fotos van Elin en haar heidewachtels samen als ook mooie portretten van de honden alleen. Uiteraard mochten gave actie fotos ook niet ontbreken. Want lekker racen is een must voor deze energieke Heidewachtels
Elin en haar moeder kenden mij via facebook en kwamen helemaal uit Limburg voor deze fotoshoot. Ik vind dat altijd een eer en heel bijzonder en dankbaar.
We spraken af 2 uur voor zonsondergang om het gouden uur te vangen. De luchten op het strand zijn dan zo mooi, ieder keer is het weer een feestje.
Hoewel de zon niet duidelijk aanwezig was, kleurde de lucht aan het einde van de avond toch heel mooi warm en kleurrijk en kon ik mooie kleurrijke fotos maken en het is gelukt om diverse soorten foto’s te maken voor de website van Elin.
Ik zeg een geslaagde opdracht, baasjes/klant blij betekent dat ik ook blij ben.
Ik wens Elin alle succes toe met har baan als hondentrainer

https://www.facebook.com/photo?fbid=3098058380433906&set=a.1399272120312549

Marielle Vlaar Fotografie ©