Hondenfotograaf Fineart (Burgerbrug)

Hondenfotograaf Fineart (Burgerbrug)

Als hondenfotograaf maak ik graag Fineart foto’s. In het kort is dat een beeld maken wat je van te voren in je hoofd hebt, met een verhaal, emotie en net even anders.

Toen de bazin contact met mij zocht om fotos te maken van haar 4 windhondjes was ik meteen enthousiast.

Deze hondjes zijn zo fotogeniek, ze stralen een elegantie en dramatiek uit, precies wat ik nodig heb voor mooie fineart fotos.

Marieke, de bazin van de mooie hondjes, wilden dit ook heel graag, foto’s van haar trotse bezit, maar dan net even anders

En wat een fotomodellen waren het ook in de praktijk zeg. Zo makkelijk in allerlei poses neer te zetten. Het zijn hele kleine hondjes maar met karakter.

 

De nabewerking was dan ook een feestje, wat ben ik blij met de foto’s zeg! Hier krijg ik echt energie van en leidt tot nieuwe creativiteit.

Ik hoop dat ook dat ik in de toekomst nog veel meer van dit soort “speciale creatieve” foto’s mag maken.

https://www.facebook.com/mariellevlaarfotografie/photos/a.589904841153651/1445213135622813/?type=3&theater

hondenfotograaf, hondenshoot, Noordholland, Fineart hondenfotografie, foto van je hond, Schagen, Marielle Vlaar Fotografie, Italiaanse windhond, studiofotografiehondenfotograaf, hondenshoot, Noordholland, Fineart hondenfotografie, foto van je hond, Schagen, Marielle Vlaar Fotografie, Italiaanse windhond, studiofotografie hondenfotograaf, hondenshoot, Noordholland, Fineart hondenfotografie, foto van je hond, Schagen, Marielle Vlaar Fotografie, Italiaanse windhond, studiofotografie hondenfotograaf, hondenshoot, Noordholland, Fineart hondenfotografie, foto van je hond, Schagen, Marielle Vlaar Fotografie, Italiaanse windhond, studiofotografie hondenfotograaf, hondenshoot, Noordholland, Fineart hondenfotografie, foto van je hond, Schagen, Marielle Vlaar Fotografie, Italiaanse windhond, studiofotografie

Marielle Vlaar Fotografie ©