Hond en kat fotograaf (Noord-Holland)

 

Hond en kat fotograaf (Noord-Holland)

Bliksem, de mooie Kerry Blue Terrier en Draakje, de brutale kat, waren vorige week in de studio. katten komen niet zo vaak, omdat een andere omgeving vaak eng voor ze is. Gelukkig geldt dat niet voor alle katten.
Draak wastotaal niet onder de indruk was van de omgeving en de lampen. Onderzoekend en klimmend en natuurlijk regelmatig even kijken bij zijn goede vriend Bliksem. Dat waren voor mij de momenten om gebruik van te maken en op mijn cameraknoopje te drukken.

Draak is een prachtige Kerry Blue Terrier. Deze honden zie je niet zo vaak, maar wat een leuk ras en ook iets artistieks in mijn ogen. En natuurlijk vooral heel erg lief. hij was heel gehoorzaam en deed alles voor een koekje.

En om ze dan samen zo mooi op de foto te krijgen inclusief een mooie high five…. dan kan mijn shoot niet meer stuk

Weer een hele bijzondere shoot voor mij waar ik en de baasjes erg van hebben genoten en ook heel blij met het resultaat .

hondenfotograaf, kerryblueterrier,kattenfotograaf, kat en hond, Noordholland

 

Marielle Vlaar Fotografie ©