Fotograaf kinderen (Schoorlse Duinen)

Fotograaf kinderen (Schoorlse Duinen)

Als fotograaf mag ik regelmatig kinderen fotograferen op locatie. Nu het mooi weer is is dit weer een feestje voor de meeste kinderen. Sowieso is een shoot op locatie vrijer. Kinderen mogen lekker hun gang gaan en spelen, met daarbij in het oog houdend waar ze spelen om de combinatie van het mooie licht en de puurheid van het kind samen te brengen.

Dat is ook bij deze shoot goed gelukt. Owen had dikke pret en genoot van wat er om hem heen gebeurde. Zo kon ik voor het gezin mooie foto’s maken van de kinderen individueel, van de kinderen samen , (ook hele mooie fotos van gemaakt) en van het hele gezin.

Een shoot op locatie wordt vaak omschreven als een leuk uitje en niet als 90 minuten poseren. Voor mij is dat een groot compliment en gelukkig woon is bij strand, bos en duinen, (Schoorlse duinen) dus mooie fotoplekjes in overvloed.

Nu het mooie weer aankomt, denken veel mensen weer om een shoot te boeken bij mij. Vergeet niet om op tijd te boeken, want het is aardig vol. Vanaf half juni is er weer plek!

Volgen jullie mij al op instagram?

https://www.instagram.com/mariellevlaarfotografie/

kinderen, fotograaf, foto van kind, duinenshoot, fotografie op locatie

 

Marielle Vlaar Fotografie ©