Familie Fotografie op het strand, Schoorl

Familie Fotografie op het strand, Schoorl.

Naast hondenfotografie doe ik ook familiefotografie. Een fotoshoot met kinderen, hond en ouders is een feestje voor mij als honden en kinderfotograaf.

Half mei had ik een afspraak staan met Kayla, haar ouders , haar zus en hun nieuwe gezinslid Jagger.

We troffen het ontzettend met het weer dit keer. Eerder hebben we de shoot moeten uitstellen omdat het slecht weer was. Regen en miezer zijn niet fijn, helemaal niet op het strand waar geen enkele beschutting is. Nu was het zonnig, niet te warm voor Jagger en heerlijk rustig op het strand. We werden getrakteerd op mooi zacht licht met een goud tintje. Niet voor niets noemen ze dit het gouden uurtje. De perfecte ingrediënten voor een mooie shoot lag voor het oprapen.

Het gezin had ook goed nagedacht over de kleding. Het was mooi op elkaar afgestemd zonder dat het saai werd. Hierdoor krijg je mooie rustige beelden en knallen ze van de foto af.

Het is iedere keer weer mooi om te zien hoe een hond in een gezin wordt opgenomen als volwaardig gezinslid. Jagger, de labradoodle van 9 maanden oud heeft het erg naar zijn zin bij zijn baasjes. Spelen, rennen en goed de baasjes in de gaten houden.

We zijn eerst aan de slag gegaan met de kinderen en Jagger. Jagger vond het 1 groot feest. Natuurlijk kun je nog niet verwachten dat hij heel lang stil kan zitten, als je 9 maanden oud bent. Jagger deed het super. Hij bleef lang genoeg zitten om mooie fotos te kunnen maken.

Daarna was het de beurt aan het hele gezin. Uiteraard inclusief Jagger, de labradoodle.

De lucht ging steeds mooier kleuren. De kleuren van de lucht en het strand kwam helemaal terug bij de kleding van het gezin en bij Jagger . Hierdoor werd het een mooie eenheid.

Klanten blij, ik blij

Marielle Vlaar Fotografie ©