Expositie Marielle Vlaar Fotografie (Burgerbrug)

Expositie Marielle Vlaar Fotografie (Burgerbrug)

Tijdens de Zomerkunst Zijper kerken is een selectie van mijn werk te vinden in de Herboren Toren te Burgerbrug in de Gemeente Schagen

Het was moeilijk om een selectie te maken, maar uiteindelijk ben ik gegaan voor mijn studio werk in een fineart style, waarbij zowel kinderen,  honden, als de relatie tussen mens en hond centraal staan. Een afdruk is in mijn ogen het echte werk, pas dan zie je de foto , zoals hij is bedoeld.

 

Op 8, 15 en 22 juli in de middag is mijn werk te  zien in het mooie pitoreske kerkje, naast ander prachtig werk.

Naast het kerkje van Burgerbrug doen ook de Zijperkerken van Sint Maartensbrug , Schagerbrug en Oude Sluis mee met de zomerkunst.

Ik heb er al zin in en ik hoop natuurlijk op veel bezoekers en leuke reacties.

Dus ik zou zeggen, Tot Gauw!

 

Marielle Vlaar Fotografie ©