Marielle Vlaar Fotografie ©
Disclaimer

Intellectuele eigendom en copyright

De gebruiker van deze website erkent uitdrukkelijk dat de verstrekte gegevens zoals teksten en grafische elementen beschermd zijn door intellectuele eigendomsrechten en eigendom zijn en blijven van Marielle Vlaar Fotografie.

De gehele of gedeeltelijke weergave, reproductie, aanpassing en gebruik voor commerciële doeleinden op eender welke wijze van de website van Marielle Vlaar Fotografie is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Marielle Vlaar Fotografie. Het is evenzeer verboden om deze informatie elektronisch te verspreiden of op te slaan met uitzondering van het automatisch opslaan in het ‘cache’ geheugen van de browser.

Mits door cliënten van Marielle Vlaar Fotografie anders aangegeven mogen de gemaakte foto’s vrij gebruikt worden voor promotionele doeleinden door Marielle Vlaar Fotografie. Alle foto’s blijven eigendom van Marielle Vlaar Fotografie.

Foto’s mogen alleen worden gebruikt voor privé doeleinden, tenzij anders overeengekomen.

Gebruik van foto’s voor commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Marielle Vlaar Fotografie mag foto’s plaatsen, voordat deze afgeleverd worden aan cliënt. Wil je dit niet, geef dit dan aan.

Marielle Vlaar Fotografie vraagt altijd om toestemming als er foto’s met bijvoorbeeld kinderen worden geplaatst.

Het is toegestaan om de foto’s te plaatsen op sociaal media mits het logo van Marielle Vlaar Fotografie op de foto staat. Auteursrechten (en andere rechten die door de Nederlandse wet aan de fotograaf toegeschreven worden) van alle reportages blijven altijd in het bezit van Marielle Vlaar Fotografie.

Bij iedere vorm van overeengekomen publicatie dient duidelijk de foto worden geplaatst met het Logo op het internet, en voor in tijdschriften dient de naam van de fotograaf duidelijk vermeld te worden.