Baas en hond samen op foto

Baas en hond samen op foto 

Een van de mooie dingen van fotograferen vind ik de band tussen mensen, tussen dieren en tussen mens en dieren vast te leggen. En vooral de laatste combinatie ( baas en hond samen op  foto) fotografeer ik steeds vaker en met heel veel plezier zowel in de studio als op locatie.

Op locatie ben je afhankelijk van de weersomstandigheden en het beschikbare licht. Toen ik deze foto maakte was het zo koud, het vroor en de strakke oostenwind maakte het nog kouder. We konden dus geen uren fotograferen. Het plaatje had ik van te voren in mijn hoofd en uitgedacht. Ik wilde naar een verlaten station om de band tussen mens en hond nog sterker te maken. De jas, de pet, de pose, de lampen, alles moest kloppen en door het koude weer ontstond er een “moody” sfeer waar ik zo van hou.

Deze foto is mijn hond met Gerard, de trainer van mij en Keet. Dus niet baas en hond samen foto, maar wel een hondenliefhebber met een hond die gek is op de trainer. Keet was zo blij om Gerard te zien en dacht vast dat we gingen trainen dat het haar heel veel moeite kostte om stil te blijven zitten, maar de aandacht voor elkaar is toch gevangen en het plaatje dat ik in mijn hoofd had is een beeld op camera geworden.

Dank je wel Gerard

En hoe leuk is het dan als je veel positieve reacties krijgt op facebook en instagram

https://www.facebook.com/mariellevlaarfotografie/photos/a.589904841153651.1073741835.575777085899760/1316985271778934/?type=3&theater

 

baas en hond op foto,mariellevlaarfotografie,labrador,treinstation,storytelling,hondenfotografie op locatie, Noordholland, Twisk,

Marielle Vlaar Fotografie ©