Marielle Vlaar Fotografie ©

Impressie hondenfotoshoot december en januari (Noordholland, Alkmaar)

4 april 2019
Blinde bruine labrador. Hond met handicap op de foto.
Honden fotoshoot op locatie 's morgens vroeg
Fineart fotografie meerdere honden in studio Schagen

Impressie hondenfotoshoot december en januari (Noordholland, Alkmaar)

Op social media wil ik niet iedereen overladen met foto’s dus heb mij nu voorgenomen om zo nu en dan een diashow te maken van de hondenshoots van de afgelopen periode. De hondenshoots zijn zowel in de studio als op locatie.

Als ik kijk naar zon diashow snap ik ook dat het lastig kan zijn voor hondeneigenenaren waar ze voor moeten kiezen. Een studioshoot waarin een verhaal wordt verteld en het de sfeer heeft van een schilderij. Of buiten waarin het mooie goudenlicht en prachtige natuur de hond zo mooi doet uitkomen.

Een overweging is wat past mooi aan wand in jouw huis? En ten tweede, wat past het beste bij de hond. In de studio is het voor sommige honden toch een beetje spannend. Rust van de baas is heel belangrijk. Op locatie is er meer ruimte voor ontspanning en lekker rennen tussen de fotos door.

Ik hoop dat dit een beetje helpt bij de keuze.

O ja, wil je een shoot boeken, houdt rekening met een wachttijd van 6 tot 8 weken.

Dan hier de link naar de slideshow….

Impressie hondenshoot van de afgelopen 2 maanden

–Impressie hondenfotoshoots van de afgelopen 2 maanden–Wat heb ik toch een leuke baan.De afgelopen 2 maanden heb ik zoveel mooie shoots mogen doen. Zo verschillend, binnen en buiten, juist die afwisseling is genieten voor mij.Naast de hondenshoots ook nog zwangerschaps, familie en kindershoots mogen doen. Echt genieten.Wil je ook een mooie shoot boeken, boek dan tijdig, want op een enkel plekje na zit ik vol tot begin april.

Geplaatst door Marielle Vlaar Fotografie op Maandag 11 februari 2019